Links / Partners

MC Gården

Sinds de vroege 1980's heeft Bakker Framebouw een nauwe relatie met MC Gården, welke ons in Denemarken vertegenwoordigd.

MC Gården
Jernbanevej 2
3550 Slangerup
Denenmarken

MC Gaarden

Website MC Gården

Yamaha Classic Racing Team / Ferry Brouwer

Sinds de oprichting van het Yamaha Classic Racing Team, en reeds daarvoor met Ferry Brouwer, is Bakker Framebouw betrokken bij enige mooie projecten rondom Klassieke Yamaha motorfietsen. Het resultaat van deze projecten zijn altijd veel voldoening aan het Team van Bakker Framebouw gegeven.

Om een goede indruk van het Yamaha Classic Racing Team te krijgen nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan hun site.

Yamaha Classic Racing Team

Website Yamaha Classic Racing Team

JR Motorsport Racing en Engineering

De technische specialiteit van JR Motorsport wordt in de praktijk gekenmerkt door betrouwbaar en duurzame techniek binnen de autosport. Dit wordt bevestigd door de talrijke overwinningen in endurance races, en kampioenschappen in de Dutch Supercar Challenge door de BMW's van JR Motorsport.

Voor meer informatie over JR Motorsport kunt u een bezoek aan de site brengen.

JR Motorsport Racing en Engineering

Website JR Motorsport Racing en Engineering

Duel Classic Motorsport

DUEL is opgericht in 1993, hun activiteiten bestonden uit de bouw van en het onderhoud aan formule auto's en hun motoren. Een van hun specialiteiten was, naast het modificeren van de motor zelf, het ontwikkelen van nokkenassen en uitlaat systemen. In de loop der jaren zijn zij in contact gekomen met verschillende Porsche bezitters, waaruit de vraag naar modificaties van Porsche motoren en Chassis kwam. Al snel bleek dat Porsche een auto is met veel potentie, en met een verbazende race historie. Dit is waarom Porsche de hoofd activiteit is geworden van Duel, en de reden waarom zij nu voornamelijk vroege 911's en Porsche prototypes prepareren voor race en rally doeleinden.

Voor meer informatie over Duel Classic Motorsport kunt u een bezoek aan de site brengen.

Duel Classic Motorsport

Website Duel Classic Motorsport

BERRT, Bert Duursma

Voor de BMW GS1150 is in samenwerking met Bert Duursma, een speciale kit ontwikkeld om met uw GS ook offroad te kunnen rijden. Deze kit bestaat uit een speciaal voorframe, die het hele originele systeem vervangt, een lange off-de-road WP voorvork, aluminium achterframe en een WP achterschokbreker. Hiernaast kunt u ook kiezen tussen de standaard wiel of speciale spaakwielen.

Berrt, Bert Duursma

Bert Duursma is de specialist op het gebied van off-road Motor Evenementen, Reizen, Rallies en Trainingen, voor meer informatie kunt u zijn website bezoeken op: www.berrt.nl

Bazzer - Ben Looijen

Ben Looijen, een enthousiaste motor liefhebber die de Nederlandse motorsport een warm hart toedraagt.

Voor interviews of verhalen met diverse grootheden uit onze zo geliefde motorsport. Bezoek zijn site:

Website Bazzer - Ben Looijen

JJ Works - Jesse Giling

JJ Works, Jesse Giling

Website JJ Works - Jesse Giling